Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio > Befektetések > Részvényekkel kereskednék > CZ részvények > Kereskedés az RM-SYSTÉM, cseh tőzsdén

Kereskedés az RM-SYSTÉM Cseh tőzsdén

A cseh RM-SYSTÉM értékpapírok tőzsdéje egy olyan piac, ahol a legismertebb cseh és külföldi részvények forognak, mint például a ČEZ, a Telefonica O2, az Unipetrol, a Komerční Banka, az Erste Bank vagy az NWR. 2007-től az RM-SYSTÉM tőzsdén a külföldi részvények is cseh koronában kereskedhetőek. A legismertebbek közé tartozik a Volkswagen, a Deutsche Telekom, az Intel, a Nokia, az Exxon Mobil vagy a Microsoft. Az RM-SYSTÉM társaság 1993-ban alakult és 2008.12.1-én a kisbefektetőket megcélzó standard tőzsdei piaccá vált.

Az RM-SYSTÉM egy egyedüli, az értékepapírok online elszámolásával rendelkező tőzsde.

Az RM-SYSTÉM tőzsde előnyei:

EASYCLICK utasítás

Az EasyClick utasítás a költségek szempontjából a legalkalmasabb arra, hogy kis tételben kereskedjünk cseh részvényekkel.

  • Az EasyClick-ről több információt talál itt.

RészvénykÍnálat

A cseh RM-S tőzsdén nemcsak a cseh részvények egész sorával kereskedhet, hanem lehetősége van egy sor külföldi részvénybe is befektetni, mint például a Nokia, a Microsoft, stb.. Kereskedhet a közkedvelt EasyClick utasítással, valamint darabonként standard módon.

  • Az EasyClick értékpapírok listáját itt találhatja.

ON-LINE ELSZÁMOLÁS

Az RM-SYSTÉM tőzsde egyedüli lehetőséget nyújt az online elszámolásra T+0 időben. Lényegében már az üzlet megvalósulásakor az értékpapír tulajdonosává válik.

KERESKEDÉSI IDŐ

Az on-line aukció 9:00 és 17:00 óra között zajlik. Az RM-SYSTÉM a legtovább nyitva tartó tőzsde Csehországban. Ennek a legnagyobb előnye az, hogy lehetősége nyílik még a koraesti órákban reagálni az aktuális piaci helyzetre.

INTELLIGENS UTASÍTÁSOK

Az RM-SYSTÉM, mint Csehország egyedüli piaca a Stop-loss utasítást közvetlenül a tőzsde szintjén kínálja. A Stop árról szóló információk közvetlenül a tőzsde kereskedési rendszerében vannak vezetve. További információk itt.

Hogyan kezdjünk kereskedni az RM-SYSTÉM tőzsdén?

  • Az RM-SYSTÉM tőzsdén történő regisztrációt bárki egyedül is elvégezheti a Fio-broker applikációban a Globális beállítások menüpontja alatt.
  • Amennyiben igényt tart a kereskedésre, vegye fel a kapcsolatot a Fio kapcsolattartó irodáival.
  • A tőzsdéről további információkat szerezhet az RM-SYSTÉM weboldalain.

Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,5073123,21869
USD1,121101,05578
GBP0,906120,85333
CHF1,034320,97406
PLN4,851654,56902

További devizák


X