Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Amerikai részvények

Az USA tőkepiacai vezető szerepet játszanak a világ gazdasásában. Más országok tőzsdéi az amerikai fejleményeket figyelik és alakulásukat az amerikai események nagy mértékben befolyásolják. Az amerikai tőzsdék a leglikvidebb tőzsdék. A legjelentősebb társaságok részvényeivel lehet kereskedni rajtuk. A legtöbb befektető ezen a piacon van jelen s ezen befektetők mindig újabb befektetési eszközöket hoznak a piacra. Napjainkban jelentős változásokat figyelhetünk meg az USA piacain. Az egyes tőzsdék összeolvadnak és a kereskedési rendszerükbe is sok újdonságot vezetnek be. A Fio kereskedési rendszerébe beépítettünk egy optimalizációs mechanizmust, mely az Ön kereskedése számára kiválasztja a legideálisabb USA piacot. Az ügyfeleknek így nem kell törődniük azzal, hogy a tranzakciójuk a NYSE, AMEX, NASDAQ vagy valamelyik elektronikus piacon (ECN) teljesül-e.

Díjstruktúra

Az USA-ban nagyon kedvezőek a díjak, az egyes tőkepiacok és az ott tevékenykedő kereskedők közötti erős konkurenciának köszönhetően. A díjak mértéke attól függ, hogy az ügyfelek elektronikus úton (kedvezőbb) vagy telefonon ill. személyesen adják-e a megbízásokat.

A Fio a következő piacokra kínál on-line hozzáférést: NYSE Euronext (NYSE, NYSE Amex, NYSE Lite), NASDAQ, OTC BB és Pink Sheet.

  • A felszámított díj a kereskedett részvények számától függ
  • Ezek a megbízásadás (elektronikusan ingyenes), a megbízás teljesülésének, a piaci és a felügyeleti szervek esetleges díjaiból tevődnek össze.
  • A Fio előnye többek között az is, hogy meg van határozva a maximális tranzakciós díj, 9,95 USD nagyságban. A minimális díj 7,95 USD.
  • Az árlistát megtekintheti itt.

Díjkiszámítási példa

Az alábbiakban bemutatunk két példát a költségek felszámítására.

Az egyik példa vételről, a másik pedig eladásról szól. Ugyanis az amerikai piac jellemzői közé tartozik például az, hogy eladás esetén maximum néhány tíz centes szimbólikus díj felszámításával finanszírozva van a SEC (felügyelet) és a NASD szervezet (Értékpapír-kereskedők Nemzeti Szövetsége).

Miként lehet az ügyfelünk?

Miként lehet az ügyfelünk - több információ itt.


Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,9535423,64146
USD1,084341,02116
GBP0,883660,83217
CHF1,012670,95367
PLN4,837114,55532

További devizák


X