Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio > Befektetések > Részvényekkel kereskednék

Miért érdemes részvényekbe fektetni?

A részvényekbe történő befektetés elsősorban olyan befektetők számára megfelelő, akik hajlandóak felelősséget vállalni a pénzeszközeik értéknöveléséért. A befektető egyedül dönti el, milyen részvényekbe fektet be és mikor. A döntés megkönnyítésére komplex hírszolgáltatást kínálunk. A részvényekbe történő befektetés magasabb hozammal és magas likviditással jár, de nagyobb a felmerülő kockázat is..

1. Magas hozam lehetősége 2. Nagy likviditás 3. Alacsony díjak 4. Egyedüli döntés lehetősége

Miért érdemes részvényekbe fektetni épp velünk?

TÖRTÉNELEM, STABILITÁS, PIACI POZíCIÓ

A Fio a cseh piacon már 1993-tól jelen van, amikor is a részvénykereskedés céljából lett megalapítva. A linceccel rendelkező brókerek csapata biztosítja a komplex szolgáltatást az Ön részére.

ALACSONY KÖLTSÉGEK

A Fio-broker applikáción keresztül csupán a megvalósult tranzakciók (vétel, eladás) után fizet díjat - az applikáció használata, a megbízásadás valamint a megszüntetése ingyenes. Stratégiánk, hogy az ügyfelek számára a lehető legkedvezőbb díjak mellett közvetítsük szolgáltatásainkat.

KIVÁLÓ SZOLGÁLTATÁSOK

A Fio tapasztalt, licenccel rendelkező brókerekkel rendelkezik. A megbízásadás leggyakrabban a Fio-broker internetes applikáción keresztül történik, esetleg telefonon, viszont értékelheti a személyes találkozót is.

KÖZÉP-EURÓPA LEGJELENTŐSEBB BRÓKERCÉGE

Az internet az ügyfeleknek lehetőséget adott bármikor és bárhonnan figyelemmel kísérni a részvény-portfoliójuk aktuális állapotát és azonnal reagálni a tőkepiacokon felmerülő helyzetekre. A Fio-broker applikáció, melyet a Fio Pénzügyi Csoport fejlesztett ki, Csehországban a legelterjedtebb alkalmazás a részvénykereskedésre. A jelentős piaci pozícióját nem csak a megbízhatóságának és könnyű kezelhetőségének köszönheti, de a folyamatos fejlesztésnek is, melynek köszönhetően megtartja előnyét a konkurenciával szemben.

MEGFELELŐ BEFEKTETÉSEKET JAVASOLUNK

A Fio elhatárolódik a saját számlára történő befektetéstől és nem kezel eszközöket ehhez kapcsolódó befektetési alapban. Amennyiben a brókerek lehetőséget láttnak a piacon, legfőbb érdekük az ügyfél számára a lehető leggyorsabban kihasználni azt. Hogy megmutassuk, hogyan is lehet a Fio ajánlásai alapján növelni az eszközöket, 1 millió CZK-ás tőkével elindítottuk a PortFio valós portfoliót, ahol ugyanolyan feltételek mellett fektetnek be, mint az ügyfelek, és csak olyan részvénybe, melynél korábban ajánlás volt közölve. Így bárki meggyőződhet róla, hogy a mi ajánlásaink alapján is lehet sikeresen befektetni.

Tippek

  • Miként lehet az ügyfelünk?
  • Nincs megszabva minimális érték az Ön befektetése számára. Javasoljuk több részvénybe szétosztani azt.
  • A befektetés időtartama korlátlan.
  • Az ügyfelek, törvényből adódóan biztosítva vannak a kereskedő csődje ellen, a szlovák Befektetések Garanciaalapjában.
  • A külföldi devizanemek gyengülésétől megvéd, és díjmentesen forint ellenében a nemzetközi piaci befektetéshez lehetőséget biztosít a devizahitel.

Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,9935923,67941
USD1,083641,02050
GBP0,888530,83676
CHF1,018620,95927
PLN4,849934,56740

További devizák


X