Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio

Egyedi beállítások

A Fio-broker applikációba való bejelentkezés után igazíthatja a weboldal külalakját, beállíthatja azon adatokat, amelyeket látni szeretne úgy, hogy az applikáció egyszerű és átlátható legyen az Ön számára.

A Fio-broker lehetővé teszi a legtöbb szekciót az Ön igényeihez igazítani.

Globális beállítások

A Fio-broker összes oldalán, a fő menüből lehetséges átjutni a "Globális beállítások" oldalára, ahol az alapvető paramétereket tudja beállítani:

JELSZÓVÁLTOZTATÁS

A jelszót azonnal, az első bejelentkezés után javasoljuk megváltoztatni, ezek után belátása szerint, de legalább félévente.

KIJELENTKEZÉS BEÁLLÍTÁSA

Ez az idő, amely letelte után, inaktivitás esetén a rendszer újra kéri a jelszó megadását. Javasoljuk, hogy a lehető legrövidebb időszakot jelölje be (10 perc).

USA MEGBÍZÁSOK ÚJ TULAJDONSÁGAINAK ENGEDÉLYEZÉSE

Az USA megbízások széles skálájához férhet hozzá, pl. a kiválasztott ECN piacra küldheti a megbízást, az egyes ECN piacok intelligens megbízásainak használatával. Ezt a szolgáltatást csak az USA kereskedésben jártas ügyfeleinknek ajánljuk.

A DEFAULT DEVIZANEM BEÁLLÍTÁSA

A következő devizanemek közül választhat: HUF, CZK, EUR, PLN, USD. A portfolió értékenek megadása ezek után a kiválasztott devizanemben történik.

A HÍREK/ELŐREJELZÉSEK MEGJELENÍTÉSE

Beállíthatja milyen időre visszamenőleg szeretné megkapni a híreket/előrejelzéseket illetve a Megbízások/Tranzakciók áttekintését a portfolió oldalon.

NAGYÍTÓ ALATT A GRAFIKON

Megnagyíthatja a részvény grafikonját, valamint a nagyítás mértékét változtathatja. Ez a funkció a technikai elemzés során nyújt nagy segítséget, mivel sokkal átláthatóbbá teszi a grafikont.

Alszekciók beállítása

Továbbá, egyéb paraméterek állíthatók be az egyes alszekciókban. A követekezőkről van szó:

  • Megbízások
  • Tranzakciók
  • Pénz
  • Értékpapírok - Fundamentális elemzés
  • Portfolió - Állapot
  • Pénzügyi jelentések

Az alszekcióra való kattintás után a "Beállítás"-ban lehet az alapbeállításokat változtatni és átnevezni tetszés szerint. Ezáltal az oldalt személyre szabhatja. A következő bejelentkezés után már az Ön által elmentett beállítások jelennek meg, melyeket bármikor ismét megváltoztathat. Amennyiben szeretne visszatérni az alapbeállításhoz, kattintson a "Standard" menüpontra.


Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,9535423,64146
USD1,084341,02116
GBP0,883660,83217
CHF1,012670,95367
PLN4,837114,55532

További devizák


X