Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio

Streamer

A Streamer lehetővé teszi az értékpapír-árfolyamok árámlásának elérését valós időben. A Streamer lehetővé teszi a piaci helyzetre történő még gyorsabb reagálást, és ezt még olyan esetben is, amikor a portfolió nagyobb számú részvényből áll.

Folyamatosan áramló adatokat szeretne látni? Regisztrálja a Streamer szolgáltatásunkat!

Alapvető tulajdonságok

  • Az értékpapírok adatainak és árfolyamainak áramlása valós időben
  • Lehetőség van 15 saját portfolió összeállítására mindegyikben akár 20 különböző részvénnyel
  • Rendelkezésre áll egy streamelt grafikon a portfolióban aktuálisan ábrázolt részvénynél

A Streamer alapelve

A Streamer azonnal megjeleníti az árfolyamok és egyéb adatok változását, amint azokra a piacon sor kerül. A standard Fio-broker applikációval ellentétben nincs szükség az oldal állandó frissítésére. Amennyiben változás történik a keresletben, vagy a kereslet darabszámában, a változás automatikusan megjelenik a portfolióban, ráadásul egy kiemelt színes háttérrel.

Amennyiben aktívan kereskedik és kihasználja az árfolyam kis elmozdulásait is, akkor egy jelentős versenyelőnyhöz jut a többi befektető előtt.

Az aktiválás feltételei és folyamata

A szolgáltatás havi 6 790 Ft-ért érhető el. Az összeg minden hónap első napján levonásra kerül a kereskedési számláról. A szolgáltatás elérhető közvetlenül a Fio-broker kereskedési applikációban a Streamer menü alatt. Itt hajthatja végre az online regisztrációt a Fio-broker applikációban használt jelszavának kitöltésével és a feltűntett feltételek határozott elfogadásával. A szolgáltatás helyes működéséhez a Fio-broker applikációban a Globális beállításokban engedélyezni kell az online piaci árfolyamokat.

A naptári hó végéig, melyben a szolgáltatás regisztrálásra került, a szolgáltatás ingyenes. Így díjmentesen kipróbálhatja annak működését. Amennyiben úgy dönt, hogy a szolgáltatást még sem veszi igénybe, a Fio-broker applikációban a Streamer menü alatt törölheti azt.


Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,9535423,64146
USD1,084341,02116
GBP0,883660,83217
CHF1,012670,95367
PLN4,837114,55532

További devizák


X