Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio > Hírek > Nyilatkozat

Nyilatkozat a befektetési ajánlások tisztességes ismertetéséről

Amennyiben konkrét esetben nincs kimondottan másként feltüntetve, a weboldal ezen részén közzétett összes információ a Fio banka, a.s. (a továbbiakban „Fio”) társaságtól van átvéve. A Fio a Burza cenných papírů Praha, a.s. (Prágai Értéktőzsde) tagja, és a SPAD szegmens 13 kibocsátásának árjegyzője. A Fio nem árjegyző a Kit Digital, Inc. kibocsátásnál.

Az összes közzétett információ csupán tájékoztató és ajánló, nem kötelező jellegű, és a Fio nézetét fejezi ki. Nem lehet kizárni, hogy - tekintettel azon meghatározó tényezők változására, melyek alapján a közzétett információk és befektetési ajánlások készültek, illetve más tényezőkre, valamint a piac alakulására való tekintettel - a közzétett információk és befektetési ajánlások a jövőben hiányosnak vagy helytelennek mutatkoznak. A Fio a befektetési döntést meghozó személyeknek azt ajánlja, hogy az ezen információk szerinti befektetések megvalósítása előtt konzultálják annak helyességét a brókerrel. A Fio nem felelős ezen weboldal tartalmának jogosulatlan vagy reprodukált terjesztéséért vagy közzétételért, beleértve a rajtuk közzétett információkat és befektetési ajánlásokat is.

A Fio kijelenti, hogy nincs közvetlen vagy közvetett, 5%-osnál nagyobb részesedése egyetlen olyan pénzügyi eszközök kibocsátójának alaptőkéjén sem, melyekkel a szabályozott piacokon kereskednek. A szabályozott piacokon kereskedett pénzügyi eszközök egyik kibocsátója sem rendelkezik több, mint 5%-os közvetlen vagy közvetett részesedéssel a Fio alaptőkéjén. A Fio a pénzügyi eszközök egyik kibocsátójával sem rendelkezik a befektetési ajánlások készítését és terjesztését érintő, vagy más, a befektetési szolgáltatások nyújtásáról szóló megállapodással. A pénzügyi eszközök kibocsátói közzétételük előtt a befektetési ajánlásokkal nincsenek megismertetve. A Fio az utóbbi 12 hónapban nem volt sem vezető menedzser, sem társ vezető menedzser egyik pénzügyi eszköz nyilvános kibocsátásánál sem. A befektetési ajánlások készítésében részt vevő személyek javadalma nem a Fio vagy a hozzá kötődő személyek ügyleteitől van vonatkoztatva. E személyek más eszközökkel sincsenek késztetve bizonyos fokú vagy irányú befektetési ajánlások közzétételére. A Fio a befektetési ajánlások készítése során az érdekütközéseket megfelelő belső felosztással előzi meg, mely magába foglalja az egyes belső részlegek közti információ-áramlás korlátozását, valamint a rendszeres belső ellenőrzést. A Fio felügyeletét a Česká národní banka (Cseh Nemzeti Bank) látja el.

A Fio banka, a.s. társaságról közelebbi információkat a www.fio.cz honlapon találhat.

Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,3794423,09756
USD1,110941,04622
GBP0,904400,85170
CHF1,017620,95833
PLN4,824574,54352

További devizák


X