Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio > Fio > GYIK

Gyakran ismételt kérdések - GYIK


E részben a leggyakrabban ismételt kérdésekre találhat választ. A kérdések folyamatosan aktualizálva vannak. Abban az esetben, ha nem találta meg a választ az Ön kérdésére, kérem lépjen kapcsolatba a kirendeltségével, vagy küldje el kérdését az on-line űrlapon keresztül.

Befektetési szolgáltatások


Értékpapírok

1. Milyen piacokon lehet kereskedni a Fio-broker applikáción keresztül a részvényekkel és ETF-ekkel? Lehetséges határidős termékekkel is kereskedni?

Az amerikai, német, lengyel, cseh és magyar tőzsdéken való kereskedést biztosítjuk.
Az ügyfeleknek lehetőségük van futures kontraktusokkal is kereskedni a világ legnagyobb határidős tőzsdéjén - a chicagói tőzsdén.

2. Az amerikai tőzsdén való kereskedéshez szükségem van USD-ra?

Nem feltétlenül. Az Ön kereskedési számláján különböző devizanemek szerepelhetnek: HUF, EUR, CZK, USD és PLN. Az amerikai tőzsdén való vételt így más deviza konvertálásával is megteheti, vagy a "devizahitel" termék használatával.

3. Milyen adókötelezettségei vannak a természetes/jogi személynek a tőzsdei kereskedés esetén?

Az adókérdésekben nem szolgáltatunk információkkal, kérjük érdeklődjön az adótanácsadójánál.

4. Milyen lehetőségek vannak a NYSE-n a kisebb társaságokba való befektetés terén, ill. hozzáférésem csak az ún Prime Market-re van, vagy az OTC piacokra is?

A Fio banka, a.s. társaságon keresztül a NYSE, AMEX, NASDAQ, OTC-BB és OTC-PK piacokon forgó részvényekkel lehetséges kereskedni. A felsorolt piacokon kívül a német, cseh, lengyel és magyar piacon történő kereskedést is lehetővé tesszük.

5. Milyen lehetőségem van az ETF-ekkel kereskedni a Deutsche Börse Frankfurt tőzsdén, milyen díjakkal kell számítanom és milyen a minimális befektetés?

A Fio banka, a.s. pobočka zahraničnej banky (külföldi bank fióktelepe) lehetővé teszi a német XETRA-n (A DB Frankfurt elektronikus része) való kereskedést, ahol ETF-ekkel is lehetséges kereskedni. A minimális kereskedett mennyiség nincs meghatározva.
A XETRA-n történő kereskedés díja 0,15% a mennyiségből, minimum 9,95 EUR. Az összes díjat megtalálhatja az árlistáinkban a következő részben: Fio > Használati útmutatók, dokumentumok, árlisták > Árlisták. A díjakat kiszámíthatja a Díjkalkulátor oldalán.

6. Van egy kiszemelt részvényem, de nem találom a rendszerben. Mi ilyenkor a teendő?

Elegendő ha ír nekünk egy e-mailt, vagy Fio-szervizen keresztül ír egy üzenetet, hogy milyen részvényről van szó (megnevezés, ticker, piac) és rövid időn belül regisztráljuk a rendszerünkben.

Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK26,6434725,24253
USD1,231401,15966
GBP0,893760,84168
CHF1,136701,07047
PLN4,695144,42163

További devizák


X