Magyarul | English
Információ: 06-1-301-8745

Fio > Fio > Rólunk > Szervezeti felépítés

Szervezeti felépítés

Fio banka, a.s.

VEZETŐSÉG:

Jan SochorMgr. Jan Sochor, az igazgatótanács elnöke és igazgató, a Fio Pénzügyi Csoport 1993-as megalakításától kezdve a különböző pozíciókban dolgozik a társaságban. Gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a cseh és a nemzetközi piacokon történő kereskedés terén, valamint a brókeri tevékenység engedélyével is rendelkezik. Részt vett a kulcsfontosságú alkalmazások fejlesztésében, melyek technológiai előnyhöz juttatták a társaságot az ágazatban. 2001-től igazgató. Már több éve tevékenykedik a prágai értéktőzsde szervezeteiben, tagja a cseh garanciaalap tanácsának és tagja a tőzsdei ügyletek felügyeletének.

Ján FranekIng. Ján Franek 1995-től dolgozik a Fio Pénzügyi Csoportban. 1996-tól a Fio takarékszövetkezet (družstevní záložna) élén tevékenykedik. 1997 és 2000 között a Fio holding, a.s. igazgatótanácsának tagja volt. 2001-től a fejlesztési divíziót irányítja, mely a Fio Pénzügyi Csoport információ rendszerének fejlesztéséért és üzemeltetéséért felel, valamint az ügyfeleknek szánt szolgáltatások bővítését és fejlesztését megcélzó projekteket is vezeti.

 

Fio banka, a. s., pobočka zahraničnej banky

Ing. Marek Polka, a szervezeti egység vezetője, 2001 májusában lépett be a Fio Pénzügyi Csoportba mint a prágai kirendeltség munkatársa. Később azonban több pozícióban is tevékenykedett, volt a pilzeni kirendeltség ideiglenes vezetője, és a Fio Pénzügyi Csoport legnagyobb kirendeltségének vezetője Prágában.

 

TULAJDONOSOK:

RNDr. Petr Marsa azon négy személy egyike, aki ott volt a Fio Pénzügyi Csoport megalakulásánál. A Fio Holding, a.s. társaság (a csoport anyavállalata) részvényeinek 50%-át birtokolja és ezeken keresztül közvetetten a Fio banka, a.s. részvényeinek 50%-a felett is rendelkezik. Az évek folyamán a Fio Pénzügyi Csoport különböző szerveinek különböző pozícióiban tevékenykedett. Már a kezdetektől fogva, vagyis 1993 novemberétől tagja a Fio Holding, a.s. (előtte Fio, a.s.) felügyelőbizottságának. A Fio Pénzügyi Csoporton kívül jelen van a VARIEL, a.s., a DZ KREDIT a.s., a Družstevní záložna Kredit és egyébb társaságokban. A cseh Szövetkezeti Bankok Egyesületének vezetőségi tagja, valamint a Pénzügyi Piaci Bizottság tagja.

Mgr. Romuald Kopún azon négy személy egyike, aki ott volt a Fio Pénzügyi Csoport megalakulásánál. A Fio Holding, a.s. társaság (a csoport anyavállalata) részvényeinek 50%-át birtokolja és ezeken keresztül közvetetten a Fio banka, a.s. részvényeinek 50%-a felett is rendelkezik. Az évek folyamán a Fio Pénzügyi Csoport különböző szerveinek különböző pozícióiban tevékenykedett. Már a kezdetektől fogva, vagyis 1993 novemberétől tagja a Fio Holding, a.s. (előtte Fio, a.s.) felügyelőbizottságának. A VVISS társaság igazgatótanács elnöke és részvényese.


Fio-broker

Belépés | Demó

Árfolyamok

CZK24,9535423,64146
USD1,084341,02116
GBP0,883660,83217
CHF1,012670,95367
PLN4,837114,55532

További devizák


X